fytro seeds αξιόπιστα κοντά στο παραγωγό και προμηθευτή, σπόροι λαχανικών, σπόροι αρωματικών & κτηνοτροφικών, σπόροι γκαζόν, λιπάσματα
Fytroseeds, σπόροι λαχανικών
Fytroseeds, σπόροι αρωματικών & κτηνοκτροφικών
fytroseeds, σπόροι γκαζόν
fytroseeds, λιπάσματα
You need to upgrade your Flash Player.
 
Αρχική Η Εταιρία Σύνδεσμοι Επικοινωνία
 

 
 
Δείτε όλα τα νέα…
 
 
Ποιό πιστεύετε πως είναι το ιδανικό βάρος μίας τομάτας ?
< 170 γραμ.
170 - 220 γραμ.
220 - 280 γραμ.
> 280 γραμ.


Αποτελέσματα
 
 
Χρησιμοποιούν ή όχι το υποκείμενο PRINCE τα φυτώρια;

Φίλε Παραγωγέ Καρπουζιού,

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις , επιλέγοντας το κατάλληλο υβρίδιο υποκειμένου συμβάλλεις καθοριστικά στην επιτυχία της καλλιέργειάς σου και την επίτευξη των στόχων σου! Επιτυχία που είναι συνήθως αποτέλεσμα του συνδυασμού  της πρωιμότητας, της μεγάλης παραγωγής, της υψηλής ποιότητας και της αντοχής του φυτού.


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συχνά το φαινόμενο κάποια φυτώρια, τοπικής ή και πανελλαδικής εμβέλειας, τα οποία παράγουν και διαθέτουν στην αγορά εμβολιασμένα φυτά καρπουζιού, να μην χρησιμοποιούν κατά τον εμβολιασμό το υποκείμενο PRINCE αλλά κάποιο άλλο παρότι έχουν λάβει εντολή από σένα για PRINCE!
Αυτή η ''αντικατάσταση'' του PRINCE από τα φυτώρια πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι τοποθετείται στη θέση του διαφορετικό υποκείμενο το οποίο είναι φθηνότερο και ταυτόχρονα αμφίβολου ποιότητας και φυτουγείας . Δυστυχώς, αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις κατά την παραλαβή των φυτών σου.

'Ετσι, ενώ εσύ ρητά και με σαφήνεια έδωσες την παραγγελία σου για τοποθέτηση υποκειμένου ''PRINCE'', τελικά χωρίς να το γνωρίζεις, παραλαμβάνεις φυτά καρπουζιού τελείως διαφορετικά σε ιδιότητες που φυσικά δεν δίνουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα!
Τα εμβολιασμένα φυτά καρπουζιού στα οποία ΔΕΝ έχει χρησιμοποιηθεί PRINCE έχουν τα παρακάτω αρνητικά γνωρίσματα:
- Οψίμιση της παραγωγής σου, διότι όπως είναι γνωστό, το PRINCE είναι το πιο πρώιμο υποκείμενο μεταξύ των ανταγωνιστών του (''μεγάλοι πασατέμποι'').
- Υποβάθμιση της ποιότητας των παραγόμενων καρπών. Πιο συγκεκριμένα έντονο ''κούφωμα'' (εσωτερικό σκάσιμο), περισσότερες ''ίνες'' σε άτονη χρωματικά σάρκα και λιγότερο λεία εξωτερική επιφάνεια.
- Μειωμένη παραγωγή τόσο στις πρώιμες, όσο και στις μεσοπρώιμες φυτεύσεις.

Γενικά, είναι κοινώς παραδεκτό ότι μόνο με το υποκείμενο PRINCE μπορείς εύκολα να πετύχεις πολύ μεγάλη πρώιμη και μεσοπρώιμη παραγωγή σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα!

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, μπορείς να είσαι περισσότερο σίγουρος για τα φυτά που παραλαμβάνεις:
- Να συμπληρώνεις δελτίο παραγγελίας προς το φυτώριο οπού θα αναφέρεις ρητά ότι το PRINCE είναι το υποκείμενο που επιθυμείς. Κράτα αυτό το δελτίο έως ότου παραλάβεις τα φυτά.
- Ζήτα από το φυτώριο να αναφέρει με σαφήνεια επάνω στο τιμολόγιό πώλησης των φυτών σου το υποκείμενο PRINCE, για παράδειγμα 1.500 εμβολιασμένα φυτά OBLA X υποκείμενο PRINCE.
- Τέλος, ζήτησε τα άδεια φάκελα συσκευασίας των σπόρων PRINCE που χρησιμοποιήθηκαν για τον εμβολιασμό των φυτών σου.

Επίσης σε ενημερώνουμε ότι οι σπόροι του PRINCE από τη νέα καλλιεργητική περίοδο θα έχουν ένα ιδιαίτερο χρωματικά περίβλημα, το οποίο όταν ''πέσει'' στο φυτόχωμα των φυτών θα είναι εύκολο να το αναγνωρίσεις.
Επιπρόσθετα αναφέρουμε ότι η εταιρία μας κρατάει αρχείο πωλήσεων στο οποίο καταγράφονται όλοι όσοι αγοράζουν το υποκείμενο PRINCE.

Τελειώνοντας, θέλουμε να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία για τη νέα καλλιεργητική περίοδο που ξεκινά.
Η εταιρία μας, ΦΥΤΡΟ ΣΠΟΡΟΙ Α.Ε, θα είναι όπως πάντα κοντά στον παραγωγό για να πετύχουμε μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Μετά τιμής,
ΦΥΤΡΟ ΣΠΟΡΟΙ Α.Ε

 
Γραφτείτε και ενημερωθείτε:
* υποχρεωτικά πεδία
 

 

Ένωση Ελλήνων Παραγωγών
& Εμπόρων Σπόρων:

 

Πιστοποίηση:
EN ISO 9001:2008Ρέθυμνο HOTSoft.gr internet ιντερνετ δίκτυα τηλεπικοινωνίες ρέθυμνο κρήτη. κατασκευή φιλοξενία προώθηση ιστοσελίδων SEO. Δίκτυα δεδομένων ασύρματα ενσύρματα WiFi ρέθυμνο Δομημένη καλωδίωση αυτοματισμοί κτιρίων έξυπνο σπίτι μελέτη κατασκευή δικτύων ιστοσελίδων φιλοξενία. Rethymno Website design web page rethimno webpage hosting crete graphics design build website hosting server audio video radio streaming servers crete rethymno
powered by HOTSoft.gr
internet, δίκτυα & τηλεπικοινωνίες